Založ si blog

NEOHLUPUJTE ĽUDÍ

Ako každý deň, tak aj dnes som si prečítal zopár článkov a zostal som v nemom úžase. Naozaj sa tu nič nestalo? Naozaj je všetko v najlepšom poriadku? Na všetkých stranách sa hovorí o kauzách a tu zrazu sa v podstate ani nič nestalo. Ľudia majte súdnosť. To nie je už sranda.

Veď okrádajú všetkých nás naokolo a ešte sa z toho smejú. Ľudí na uliciach nazvali ovce.

Čím si to zaslúžili? Možno v uliciach boli aj Vaši rodičia. Už je to iné? Hmm….

Fakt sa mi nechce veriť, že chceme naďalej zatvárať oči pred všetkými udalosťami, ktoré sa diali a dejú okolo nás.

Líder SaS o teplých rožkoch. No čo Vám poviem. Namiesto toho aby sa zjednocovali, spájali a pripravovali, budú riešiť v tejto

chvíli nepodstatné problémy. Obyčajní nedôstojne o úmrtí. Môžeme si o dotyčnom myslieť čokoľvek ale musíme rešpektovať nejaké zásady. Už sa konečne preberte.

Verím, že už budeme počuť niečo pozitívne a konštruktívne zo strany koalície ako aj opozície. Kecov, hlúpostí a klamstiev sme sa už v poslednej dobe napočúvali až dosť. Stačilo.

Nedočítal som sa o pokračujúcom vyšetrovaní dvoch popravených ľudí. Nedočítal som sa žiaľ ani riadok o trestnom oznámení prokurátora a policajný prezident sa zabetónoval. Čo je nutné ho deložovať? Pán Drucker, pomaly neznamená dobre. Či sa ešte  musí pozametať? Aj tak Vás obetujú. Potom padnú argumenty ja nič to Drucky. No a Kaly sa bude už iba smiať. Žiadna zodpovednosť, žiaden trest. To sa niekomu žije.To je sila. Zdá sa Vám to správne?

Prestańte prekrucovať fakty. Žiadna kontrarevolúcia sa tu nedeje, iba ľudia majú dosť nenažraných politikov a ich maniere.

 

Referendum je legitímnou požiadavkou.

27.04.2018

Sociálna demokracia. Čo to spojenie vlastne znamená? Tak pokúsme sa na to pozrieť. Význam slova sociálna-majúca tendenciu zlepšovať spoločnosť, pokrok, rozvoj, zabezpečenie. Demokracia-vládu, ktorú uskutočňuje ľud, ako celok. Je to forma politického a spoločenského usporiadania, kde každý jedinec je pánom svojho vlastného osudu i osudu celého spoločenstva a v ktorom [...]

Slováci budíček, nič sa nezmenilo. . .

26.04.2018

Predčasné voľby sú už nutnosťou, či sa to niekomu páči, alebo nie. Nik nepopiera fakt, že niekto vyhral voľby. Má to iba jeden veľký háčik. Ak by voliči vedeli o všetkých nerestiach a prepojeniach tejto vlády predpokladám, že by výsledky vyzerali celkom inak. Nemôžeme už iba tak prešľapovať, musíme už jednoducho konať. To nám zaručuje aj ústava Slovenskej [...]

Naštartujme verejné protesty , vláda nedokáže vyslať presvedčivý signál

25.04.2018

Verejné protesty ako všetci vidíte sú ešte stále nutné. Nezabudnime, že nie všetko sa podarilo a nie všetko sa vyriešilo. Nemali by sme hlavne zabudnúť hlavne na predčasné voľby .Táto vláda zjavne nepochopila, že už tu nemá čo robiť. Rozhýbali sme prokuratúru, vyšetrovateľov a podarilo sa nám vymeniť niektoré stoličky. No ako vidíme stále je to málo. Koalícia [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 43387x
Priemerná čítanosť článkov: 2552x

Autor blogu

Kategórie