Založ si blog

Každý krok tejto vlády môžeme nazvať prešlapom a nám to naozaj nie je jedno

Je vôbec možné tolerovať takúto vládu? Predseda vlády tvrdí, že je všetko v poriadku. Matematika ho nepustí a má v tom úplne jasno.Predseda Mostu konštatuje, že bez jeho pomoci by sa neudiala žiadna zmena. Zabudol však  dodať, že bez tlaku ulice by sa  to vôbec  nemohlo uskutočniť. No a kapitán začal naháňať politický kapitál. Taká je dnešná koalícia. Bez chute a zápachu. Pani Matečnej sa čudujem, že má ešte odvahu zastávať svoj úrad. Neomylnosť je jej povahová črta.  Žiadna  snaha niečo konkrétne vyprodukovať a hlavne vyriešiť. Samé trápnosti. Už sa iba sa rozplakať a skonštatovať, že ona s tým nemá nič spoločné, až na fakt,že práve ona  podpisuje konkrétne dokumenty.

Pán Kováčik, ale už naozaj stačilo. Človek s vysokoškolským vzdelaním a praxou a tak to sa prezentovať. Majte súdnosť. Vôbec nie je nutné čakať s odchodom, iba je potrebné to zabaliť a venovať sa niečomu inému.

Zamyslel sa vôbec niekto nad tým, že na nás kašlú? Chceme iba vyriešené kauzy, slušnú a ničím nezaťaženú vládu a žiadne mafiánske praktiky. Je toho tak veľa?Žiaľ, nie je v snahách trojlístka to naplniť.Každý by mal robiť to čo vie.

A na miesto toho iba opakované podozrenia z neodvedenej dane, marenie úradného rozhodnutia. Taká je naša spoločná realita.

Je to vôbec možné v právnom štáte? Farmár sa má báť obrábať pôdu? Doživotný trest vraha zatiaľ nevykonateľný?Na jednej strane si niekto  nevykonáva prácu tak akoby mal a na strane  druhej strane niekto prekračuje svoje kompetencie.

No a…,veď je všetko v najlepšom poriadku. Nie je už ozaj na čase sa prestať hrať a začať normálne pracovať? Myslím si , že je

čas sa zamyslieť nad predčasnými voľbami . Akokoľvek by dopadli,  vláda bude nová a záleží iba na nej ako ju bude vnímať široká verejnosť. Či bude prevažovať Ficília , alebo iná strana  je to iba v našich rukách, ale ozaj nám to nie je jedno.

Referendum je legitímnou požiadavkou.

27.04.2018

Sociálna demokracia. Čo to spojenie vlastne znamená? Tak pokúsme sa na to pozrieť. Význam slova sociálna-majúca tendenciu zlepšovať spoločnosť, pokrok, rozvoj, zabezpečenie. Demokracia-vládu, ktorú uskutočňuje ľud, ako celok. Je to forma politického a spoločenského usporiadania, kde každý jedinec je pánom svojho vlastného osudu i osudu celého spoločenstva a v ktorom [...]

Slováci budíček, nič sa nezmenilo. . .

26.04.2018

Predčasné voľby sú už nutnosťou, či sa to niekomu páči, alebo nie. Nik nepopiera fakt, že niekto vyhral voľby. Má to iba jeden veľký háčik. Ak by voliči vedeli o všetkých nerestiach a prepojeniach tejto vlády predpokladám, že by výsledky vyzerali celkom inak. Nemôžeme už iba tak prešľapovať, musíme už jednoducho konať. To nám zaručuje aj ústava Slovenskej [...]

Naštartujme verejné protesty , vláda nedokáže vyslať presvedčivý signál

25.04.2018

Verejné protesty ako všetci vidíte sú ešte stále nutné. Nezabudnime, že nie všetko sa podarilo a nie všetko sa vyriešilo. Nemali by sme hlavne zabudnúť hlavne na predčasné voľby .Táto vláda zjavne nepochopila, že už tu nemá čo robiť. Rozhýbali sme prokuratúru, vyšetrovateľov a podarilo sa nám vymeniť niektoré stoličky. No ako vidíme stále je to málo. Koalícia [...]

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 43314x
Priemerná čítanosť článkov: 2548x

Autor blogu

Kategórie