Založ si blog

Slováci budíček, nič sa nezmenilo. . .

Predčasné voľby sú už nutnosťou, či sa to niekomu páči, alebo nie. Nik nepopiera fakt, že niekto vyhral voľby. Má to iba jeden veľký háčik. Ak by voliči vedeli o všetkých nerestiach a prepojeniach tejto vlády predpokladám, že by výsledky vyzerali celkom inak.

Nemôžeme už iba tak  prešľapovať, musíme už jednoducho konať. To nám zaručuje aj ústava Slovenskej republiky.

V piatok 27.apríla 0 17,00 sa uskutočnia protesty v Bratislave a dúfam,že aj  Banskej Bystrici a Košiciach z dôvodu, že sa nič nezmenilo a tým pádom nám to nemôže byť jedno.Pripojme sa.

Je úplne jedno, kto to bude organizovať, hlavná je nespokojnosť ľudí s doterajšími výsledkami tejto vlády, neriešením viacerých

káuz a stále nevyriešenou popravou Jána a Martiny. Organizátori sa musia spojiť, aby sme dosiahli to čo chceme, predčasné voľby a novú vládu.

Táto vláda ukázala svoju tvár aj tým, že žiadnym spôsobom neocenila prácu novinára Jána Kuciaka . Však na čo aj ,keď sa im plietol do cesty. Hanba. Americké veľvyslanectvo ho ocenila Cenou transparentnosti.  Taká je súčasná realita.

Musím sa ospravedlniť aj pánovi Kuciakovi a jeho rodine , pretože žiaľ nik  to určite neurobil. Už nikomu nedovolíme , aby na trvalo poškodili žiadnu rodinu a už vôbec nie takým mafiánskym spôsobom.

Stále sú možnosti, ako to vyriešiť a zabrániť ďalšiemu rozkrádaniu, rozhadzovaniu verejných zdrojov na báze sociálnych balíčkov.

Jednou z možností je podpísať referendum o predčasných voľbách.

Verím, že sa stretneme a vytvoríme tlak z ktorého sa zrodia predčasné voľby. ,, Našich ľudí “ je potrebné odstaviť od verejných zdrojov a poslať preč. 

Referendum je legitímnou požiadavkou.

27.04.2018

Sociálna demokracia. Čo to spojenie vlastne znamená? Tak pokúsme sa na to pozrieť. Význam slova sociálna-majúca tendenciu zlepšovať spoločnosť, pokrok, rozvoj, zabezpečenie. Demokracia-vládu, ktorú uskutočňuje ľud, ako celok. Je to forma politického a spoločenského usporiadania, kde každý jedinec je pánom svojho vlastného osudu i osudu celého spoločenstva a v ktorom [...]

Naštartujme verejné protesty , vláda nedokáže vyslať presvedčivý signál

25.04.2018

Verejné protesty ako všetci vidíte sú ešte stále nutné. Nezabudnime, že nie všetko sa podarilo a nie všetko sa vyriešilo. Nemali by sme hlavne zabudnúť hlavne na predčasné voľby .Táto vláda zjavne nepochopila, že už tu nemá čo robiť. Rozhýbali sme prokuratúru, vyšetrovateľov a podarilo sa nám vymeniť niektoré stoličky. No ako vidíme stále je to málo. Koalícia [...]

Každý krok tejto vlády môžeme nazvať prešlapom a nám to naozaj nie je jedno

20.04.2018

Je vôbec možné tolerovať takúto vládu? Predseda vlády tvrdí, že je všetko v poriadku. Matematika ho nepustí a má v tom úplne jasno.Predseda Mostu konštatuje, že bez jeho pomoci by sa neudiala žiadna zmena. Zabudol však dodať, že bez tlaku ulice by sa to vôbec nemohlo uskutočniť. No a kapitán začal naháňať politický kapitál. Taká je dnešná koalícia. Bez [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 43360x
Priemerná čítanosť článkov: 2551x

Autor blogu

Kategórie