Založ si blog

Slovensko-Ficília pokračuje!

A máme to tu.Odobrenú novú vládu,ktorá ako inak dostala doveru na ďalšie dva roky.Žiaľ nenašla sa žiadna sila,ktorá by tomuto zámeru zamedzila.Čo už.Žiaden z koaličných politikov sa nepridal,ale vlastne sa aj naplnili očakávania ako to dopadne.

Žiadne svedomie,žiadna sebareflexia.Každý deň nám spravodajcovia prinášajú nové a nové kauzy a oni nič./viď kauza Jankovská.A to vo vyspelých krajinách  iba pri podozreniach padajú hlavy/.Aspoň teraz dobre vidíme s akou chobotnicou bojoval Janko !!!

Neostáva nám nič iné iba neprestať,zbierať podpisy za predčasné voľby.A možno sa aj v opozícii niekto konštruktívny nájde a začne rozmýšľať čo s tým.

Na záver asi iba toľko.Spojme sily všetci slušní ľudia,ktorým naozaj záleží na Slovenskej republike.Začnime sami u seba,aby

naše deti neostali  na námestiach samy a všetko vyšlo nazmar.

PRAVDA MUSÍ ZVÍŤAZIŤ ČI SA TO NIEKOMU PÁČI,ALEBO NIE !!!

Referendum je legitímnou požiadavkou.

27.04.2018

Sociálna demokracia. Čo to spojenie vlastne znamená? Tak pokúsme sa na to pozrieť. Význam slova sociálna-majúca tendenciu zlepšovať spoločnosť, pokrok, rozvoj, zabezpečenie. Demokracia-vládu, ktorú uskutočňuje ľud, ako celok. Je to forma politického a spoločenského usporiadania, kde každý jedinec je pánom svojho vlastného osudu i osudu celého spoločenstva a v ktorom [...]

Slováci budíček, nič sa nezmenilo. . .

26.04.2018

Predčasné voľby sú už nutnosťou, či sa to niekomu páči, alebo nie. Nik nepopiera fakt, že niekto vyhral voľby. Má to iba jeden veľký háčik. Ak by voliči vedeli o všetkých nerestiach a prepojeniach tejto vlády predpokladám, že by výsledky vyzerali celkom inak. Nemôžeme už iba tak prešľapovať, musíme už jednoducho konať. To nám zaručuje aj ústava Slovenskej [...]

Naštartujme verejné protesty , vláda nedokáže vyslať presvedčivý signál

25.04.2018

Verejné protesty ako všetci vidíte sú ešte stále nutné. Nezabudnime, že nie všetko sa podarilo a nie všetko sa vyriešilo. Nemali by sme hlavne zabudnúť hlavne na predčasné voľby .Táto vláda zjavne nepochopila, že už tu nemá čo robiť. Rozhýbali sme prokuratúru, vyšetrovateľov a podarilo sa nám vymeniť niektoré stoličky. No ako vidíme stále je to málo. Koalícia [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 43377x
Priemerná čítanosť článkov: 2552x

Autor blogu

Kategórie