14. mil. eur fuč-žiaden vinník, alebo nerovnováha financií premiera-no úžas

3. apríla 2018, ivec, Nezaradené

Ako každé ráno som si zalistoval v niekoľkých denníkoch a na počudovanie som zistil iba jedno. Kradne sa veselo ďalej. Ako je to vôbec možné? Hmm sám ani netuším. Nové tváre tie isté kauzy. Ak človek číta článok o tom, že exministerka chcela poukázať na ľudí, ktorý spôsobili problémy s eurofondami na ministerstve spravodlivosti a nepodarilo sa, človeku už vrie krv. Máme konkrétne mená aj konkrétne prešľapy.Skutok sa stal a vinník sa nenašiel? To snáď nie, dámy a páni. Už toho bolo tak akurát dosť. Rozhadzovať neefektívne cudzie peniaze jednoznačne viete. Tak čo sa zase deje? Žiadna zodpovednosť? Zase sa skladáme? Nie,nie tak to to ďalej nejde.Žiadam úrad, ktorý má takéto kauzy na starost aby začal konať.

Ďalší článok to je ozaj perlička. Náš nový premiér si byt pri Dunaji nemôže dovoliť z prijmov, ktoré preukazuje. Tak ako to je pán premiér? Zvažujete už

odstúpiť,aby ste si zbytočne nerobili hanbu? Je to už iba výsmech nás všetkých, ktorý v živote nebudeme mať také príjmy. Príjem-výdaj, nič jednoduchšie.

Čo k týmto informáciám dodať.Opäť je nutné vysloviť svoju nespokojnosť. Zase zdôrazniť,že sa ,ale vôbec nič nezmenilo, že kradne sa na ďalej bez žiadnej osobnej zodpovednosti.

Vo štvrtok budeme mať opäť možnosť sa vyjadriť k veciam verejným. K veciam, ktoré nás ťažia a s ktorými nie sme spokojní. Z môjho pohľadu som za predčasné voľby, pretože štát a jeho predstavitelia nemajú požadovanú dôveru.