Nalejme si čisté víno, , trojlístok“ nemá záujem o žiadnu zmenu.

4. apríla 2018, ivec, Nezaradené

Čistky sa začali. Všetkých iba trošku nepohodlných posielajú preč bez ohľadu na to aké to bude mať následky. No a čo sme vlastne čakali? Však všetky strategické miesta sú obsadené..Žiaľ ako sa dozvedám opäť sú poškodený iba ľudia,ktorý majú názor.

A dnešný bonbónik, hádajte? Návrh na disciplinárne potrestanie prokurátora ŠPIRKA. To už je prisilná ,,tradičná“ káva.

Človek, ktorý zverejní pravdu má byť potrestaný?Zatiaľ nevieme trest. Je pravdou,že nekonal štandardne,no na druhej strane ho stíhali a nečudujem sa ,že má obavu o život..Pán Kováčik, gratulujem.Konať sa musí zákonne,ale kde ste boli pri ďalších kauzách…?Spoločný menovateľ, politická objednávka.                                                                                                                   Na toto dianie môže mať každý svoj názor, ale myslím si že úplne stačí obyčajný sedliacky rozum.

Faktom zostáva, Nič sa nezmenilo , nevyšetrilo , ani nedošlo k žiadnym pozitívnym zmenám. Ficília pokračuje a nabrala dych. Vyhadzujú redaktorov, zneužívajú ľudí a štátnu moc. A Drucker??? Aj zabudol,že má Gašpara.     PaT & MaT

Tak zase zajtra o 17 tej sa, vyjadríme  a zhodnotíme čo s tým. Verím ,že sa nás nájde veľa. Hlavne sa nesmieme uspokojiť s drobnými  ústupkami, ktoré ako sme zistili ,nikam nevedú. Hľadajme reálne riešenia,ktoré pomôžu.Jedno skvelé hnutie tu už bolo a dobre si pamätáme,ako to celé dopadlo.