Každý krok tejto vlády môžeme nazvať prešlapom a nám to naozaj nie je jedno

20. apríla 2018, ivec, Nezaradené

Je vôbec možné tolerovať takúto vládu? Predseda vlády tvrdí, že je všetko v poriadku. Matematika ho nepustí a má v tom úplne jasno.Predseda Mostu konštatuje, že bez jeho pomoci by sa neudiala žiadna zmena. Zabudol však  dodať, že bez tlaku ulice by sa  to vôbec  nemohlo uskutočniť. No a kapitán začal naháňať politický kapitál. Taká je dnešná koalícia. Bez chute a zápachu. Pani Matečnej sa čudujem, že má ešte odvahu zastávať svoj úrad. Neomylnosť je jej povahová črta.  Žiadna  snaha niečo konkrétne vyprodukovať a hlavne vyriešiť. Samé trápnosti. Už sa iba sa rozplakať a skonštatovať, že ona s tým nemá nič spoločné, až na fakt,že práve ona  podpisuje konkrétne dokumenty.

Pán Kováčik, ale už naozaj stačilo. Človek s vysokoškolským vzdelaním a praxou a tak to sa prezentovať. Majte súdnosť. Vôbec nie je nutné čakať s odchodom, iba je potrebné to zabaliť a venovať sa niečomu inému.

Zamyslel sa vôbec niekto nad tým, že na nás kašlú? Chceme iba vyriešené kauzy, slušnú a ničím nezaťaženú vládu a žiadne mafiánske praktiky. Je toho tak veľa?Žiaľ, nie je v snahách trojlístka to naplniť.Každý by mal robiť to čo vie.

A na miesto toho iba opakované podozrenia z neodvedenej dane, marenie úradného rozhodnutia. Taká je naša spoločná realita.

Je to vôbec možné v právnom štáte? Farmár sa má báť obrábať pôdu? Doživotný trest vraha zatiaľ nevykonateľný?Na jednej strane si niekto  nevykonáva prácu tak akoby mal a na strane  druhej strane niekto prekračuje svoje kompetencie.

No a…,veď je všetko v najlepšom poriadku. Nie je už ozaj na čase sa prestať hrať a začať normálne pracovať? Myslím si , že je

čas sa zamyslieť nad predčasnými voľbami . Akokoľvek by dopadli,  vláda bude nová a záleží iba na nej ako ju bude vnímať široká verejnosť. Či bude prevažovať Ficília , alebo iná strana  je to iba v našich rukách, ale ozaj nám to nie je jedno.