Slováci budíček, nič sa nezmenilo. . .

26. apríla 2018, ivec, Nezaradené

Predčasné voľby sú už nutnosťou, či sa to niekomu páči, alebo nie. Nik nepopiera fakt, že niekto vyhral voľby. Má to iba jeden veľký háčik. Ak by voliči vedeli o všetkých nerestiach a prepojeniach tejto vlády predpokladám, že by výsledky vyzerali celkom inak.

Nemôžeme už iba tak  prešľapovať, musíme už jednoducho konať. To nám zaručuje aj ústava Slovenskej republiky.

V piatok 27.apríla 0 17,00 sa uskutočnia protesty v Bratislave a dúfam,že aj  Banskej Bystrici a Košiciach z dôvodu, že sa nič nezmenilo a tým pádom nám to nemôže byť jedno.Pripojme sa.

Je úplne jedno, kto to bude organizovať, hlavná je nespokojnosť ľudí s doterajšími výsledkami tejto vlády, neriešením viacerých

káuz a stále nevyriešenou popravou Jána a Martiny. Organizátori sa musia spojiť, aby sme dosiahli to čo chceme, predčasné voľby a novú vládu.

Táto vláda ukázala svoju tvár aj tým, že žiadnym spôsobom neocenila prácu novinára Jána Kuciaka . Však na čo aj ,keď sa im plietol do cesty. Hanba. Americké veľvyslanectvo ho ocenila Cenou transparentnosti.  Taká je súčasná realita.

Musím sa ospravedlniť aj pánovi Kuciakovi a jeho rodine , pretože žiaľ nik  to určite neurobil. Už nikomu nedovolíme , aby na trvalo poškodili žiadnu rodinu a už vôbec nie takým mafiánskym spôsobom.

Stále sú možnosti, ako to vyriešiť a zabrániť ďalšiemu rozkrádaniu, rozhadzovaniu verejných zdrojov na báze sociálnych balíčkov.

Jednou z možností je podpísať referendum o predčasných voľbách.

Verím, že sa stretneme a vytvoríme tlak z ktorého sa zrodia predčasné voľby. ,, Našich ľudí “ je potrebné odstaviť od verejných zdrojov a poslať preč.